Beoordelingen van Arrosto Roosteren

Recente recensies van Arrosto Roosteren

5 sterren na 306 reviews

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd, heerlijke pizza's en vriendelijke mensen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer lekker zoals gewend!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten goede kwaliteit en mooi op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, kost Iets meer, maar smaken ook naar meer ;)

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza’s. Persoonlijk zou voor mij er iets meer rode saus op mogen en wat pittiger.

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik moest even wachten in de zaak en dan is het jammer dat je hoort dat de keuken altijd negatief commentaar heeft op bediening . Uiteraard werk ikzelf in de horeca en weet precies hoe het verloopt. Maar even over het eten 😅😅 super lekker . Vaak bij jullie geweest en steeds klopt het volledige plaatje xxx

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Borreltas voor twee personen besteld. Was allemaal heerlijk! En ook meer dan genoeg. Bezorging aan de deur was ook weer heel vriendelijk! Toprestaurant!!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goede service 😊

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. De pasta met truffelsaus is een echte aanrader. Goed verpakt nog goed warm na thuiskomst. Complimenten! Helaas wordt er niet bezorgd in Sint Joost.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bodem was lekker, de pizza's een beetje smakeloos. Er was weinig tomatensaus op de pizza's aanwezig, de kaas in overvloede.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging stipt op tijd door zeer vriendelijke bezorgster. Lekkere pizza! Olie erbovenop mag weggelaten worden.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was in orde, nog op temperatuur en vooral lekker. VOOR HERHALING VATBAAR.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag 4 pizza taco besteld. Heerlijke pizza en goede service!!

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

prima

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza gegeten En binnen 15 min op mijn bordje

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd bezorgd en het smaakte uitstekend.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super dat ze mijn tip mbt het in zo weinig mogelijk boter/olie het gehakt van de pizza taco rul te bakken hebben opgepakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

prima zoals altijd

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Once again, a lovely meal, delivered on time. Thank you

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer super! Op tijd bezorgd, ruim voldoende en lekker!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's zijn heerlijk. Borreltas zeer zeker ook aanbevolen! Fijn dat bezorging optijd is en er afspraken worden na gekomen.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig, alles was lekker en netjes verpakt en zeer verzorgd !! De pizza’s zijn overheerlijk en echt wel voldoende belegd !! De pasta kip is een aanrader!! Veel lof voor de kok !!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele nette bezorging. Super goede verpakkingmaterialen ( en herbruikbaar) eten goed warm . Alles goed op smaak . We hebben heerlijke maaltijd gehad !

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima vriendelijk personeel alles lekker warm en het smaakt heerlijk

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s zouden iets meer belegd mogen worden, verder prima. Snelle bezorging, eten goed warm en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Duidelijke menukaart, netjes verpakt, goed warm eten en een goede prijs kwaliteit verhouding.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles keurig verzorgd en ondanks rijtijd van 15 minuten alles nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben alweer heerlijk gegeten . Pizza's waren super !!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten van ons "uit eten" van Arrosto thuis. Fijne website om te bestellen en snelle vriendelijke bezorging.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten aan een goede prijs. Daarbij kan ook zeggen dat deze restaurant is prima ingericht voor afhalen maar wij kunnen niet wachten om weer bij jullie te kunnen komen gezellig eten!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met een zeer goede service.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik mijn vorige bestelling had ik pasta gekregen I.p.v. ravioli heb dat toen telefonisch doorgegeven (alleen maar om ze er attent op te maken). Heb toen een code gekregen voor een gratis toetje, die code heb ik gisteren bij de opmerkingen vermeld. Geen toetje gezien??

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten!!! We hadden beide pasta! Misschien een stukje brood erbij zou het helemaal afmaken. Verder top 👌🏽 En ook nog goed warm!!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker en goed verzorgd eten. Goed op temperatuur.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies zoals een pizza/pasta behoort te zijn, heerlijk

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd problemen met de sterren voor mij mag het 5 sterren zijn

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorgster. Eten was super lekker! Hier ga ik zeker vaker bestellen

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

zeer vriendelijk ontvangst borrelbox/antipasta was prima.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker en vers.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker de borrel plank, en genoeg voor 2 personen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was super verzorgd, en op tijd klaar en het was heerlijk de vitello tonato , De borrel box ( echte aanrader) !! Pizza’s, extra olijven er bij besteld en brood met lekkere smeersels !! Een hele gezellige avond gehad met jullie producten !!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Lekker restaurant aan huis! Op deze manier verjaardag van mijn man toch kunnen vieren. Dankljulliewel

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten wordt zeer netjes afgeleverd, coronaproof zoals we dat niet kunnen noemen. Pizza's echt nog goed warm. Borreltas zeker een aanrader. Zeker niet de 1e keer besteld!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza’s. We zelfs de kortjens opgegeven.

, 19-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op tijd. Eten nog goed warm

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben lekker gegeten en de gerechten zagen er goed gepresenteerd uit. Echter zijn er een paar kleine dingetjes die ons tegen vielen. De tiramisu die wij hebben gekregen, was nog niet goed opgestijfd (volgens diegene die wij aan de telefoon hebben gehad). Jammer dat zulke desserts wel gewoon meegegeven worden, terwijl deze nog niet klaar/goed zijn. Resultaat dat één iemand aan de tafel dus zonder dessert zat. Er werd geen oplossing geboden om een ander dessert te brengen of desnoods af te halen. Wel een code gekregen om de volgende keer de prijs van het dessert als korting te krijgen. Fijn gebaar, maar daar wordt dan op het moment niets mee opgelost. Dat is wel erg jammer. De saus van de Pasta Carbonara dreef door de draagtas. Hierdoor had de pasta wat minder saus. Verder geen probleem, want de pasta was net zo lekker. Wel een puntje om op te letten bij het bezorgen (Dat alle pastagerechten rechtop blijven staan).

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De levering en bezorging gingen heel snel, complimenten daarvoor, echter de pizza had wenig smaak, de bodem was naar mijn smaak wat klef en onvoldoende gaar/knapperig. Jammer van een Italiaan had ik een betere kwaliteit verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles zeer goed op tijd bezorgd nog lekker warm en heel lekker. alleen weet ik niet zo goed wat ik met de sterren moet doen, is de laatste de beste? Of hoe werkt dat?

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas een verkeerde pizza mee gekregen, tonijn ipv kip bbq. Gelukkig geen ramp, maar volgende keer controleren bijnafhalen ipv thuis Overige smaakte er niet minder om

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben de bestelling laten bezorgen en het eten was nog warm. Heerlijk gegeten. Op de afgesproken tijd bezorgd.. Kortom heel erg tevreden en zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service en heerlijke pizza

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 x 5 sterren zegt genoeg. Mooi op tijd, erg lekkere pasta, goed warm en prima verzorgd 👍

, 13-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren zeer lekker!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In eerste instantie een fout in de levering maar die super snel en adequaat opgelost. Top!! En lekker gegeten....

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Smaakloos

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd, net zoals de vorige keren 👍!

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

petje af voor arrosto. de bestelling is precies op tijd en nog lekker warm. het smaakt altijd heerlijk. groetjes van jessy de bruyn

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Ook goede service, er was een deel van de bestelling niet erbij, die werd na een telefoontje heel snel bezorgd. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza! Mogen wel wat pittiger gemaakt worden, zowel bodem saus.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta met paddenstoelen en de pasta met het stoofvlees waren wederom verrukkelijk 😋! De mail die ik 5 vlak voor bezorging ontving is prettig! Handig gewoon.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

alles prima verzorgd, lekker eten alles was nog goed warm, vriendelijke bezorgeren alles precies op tijd. Voor herhaling vatbaar. groetjes van Jessy de Bruyn

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren 1 pizza vergeten maar na telefoontje goed opgelost

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Werkt perfect, goed ingepakt, heerlijk, alles blijft warm 👍

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 x Pizza besteld ... prijs incl bezorgen ... 29 euro ... daar kun je niets van zeggen .. kwaliteit ... erg goed ... vulling kun je nog extra bij bestellen dit zou ik dan wel doen ... want vulling was wat weinig voor de pizza ... maar voor 14.50 ... ik zeg doen 😊

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en pizza's waren lekker zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vers en lekker, zoals altijd. Helaas droop pizza taco van het vet. Tip: bak het gehakt rul in zo weinig mogelijk boter/olie/vet. Heel fijn, dat we 2e kerstdag jullie eten konden afhalen ! Ideaal voor ons die altijd bezig zijn. Sterkte in deze tijd.

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging op veilige afstand, heerlijke , warme gerechten!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk was het 👍 absolute aanrader. De spaghetti met kip en de daarbij geadviseerde salade waren top.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, prima van smaak en ook warm.

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s super service Veel sterkte in deze bizars tijd. Veel respect voor jullie als ondernemers NEVER GIVE UP 💪

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Fijne website om te bestellen, snel af te halen & heeerlijk eten!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrrr lekkkereerrrr

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk en werden snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd heerlijke pizza’s, en supersnel thuis bezorgd door een hele vriendelijke mevrouw! Perfect begin van het weekend!!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en stipt op tijd bezorgd!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta's die goed warm en mooi geserveerd worden. Klein minpuntje: € 0,25 voor IDEAL betaling is niet meer van deze tijd.

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super service en heel lekker

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ordering on line was easy, the food was delivered on time and conveniently packaged. Per normal the food was very good.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top ook salade was erg lekker

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was exact op tijd gereed. Kwaliteit zoals bekend. Prima

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom overheerlijk 😋

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd bezorgd en Corona proof

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima eten en fijn bezorgd. Zal met Kerstmis ook hiervan gebruik maken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza’s, frisse salade en lekker dessert. Dit alles op de juiste wijze verpakt, zodat het bestelde eten goed te vervoeren is naar huis. Zeker zo fijn in deze vreemde tijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Te duur voor wat je krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en perfecte levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goed verzorgd. Snelle levering. SUPER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

prima

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza stofbroodjes waren koud geleverd

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima lekker alles oké

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

zoals altijd perfect

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Vindt de site erg slecht. Je denkt dat je iets in Sittard besteld en dat blijkt in Roosteren te zijn. Staat wel in de mail die je toegezonden krijgt. Maar dat is nadat je betaald hebt. Is nog net niet misleidend. En heb sterk het idee dat iedereen hiervan heel goed op de hoogte is. Mvg Henri Nijsten

Reactie van Arrosto:Hallo Henri, bedankt voor je bericht. Ons restaurant is gevestigd in Roosteren, waardoor het logisch is dat je ook in Roosteren iets bestelt. Zo werkt het namelijk altijd; je bestelt iets bij een restaurant en dat doe je dan dus daar waar het restaurant gevestigd is. Natuurlijk kun je ook een restaurant in Sittard kiezen en dan daar iets bestellen. Jammer dat dit niet duidelijk was voor je, hopelijk heeft het eten goed gesmaakt! Groeten, team Arrosto

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had de pizza taco besteld. De sla was netjes apart in een zakje gedaan in plaats van over de pizza. De pizza was heerlijk!!! En de knoflooksaus ook.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hier rijden we graag een extra blokje voor om. Gewoon topkwaliteit voor een zacht prijsje! Bijna italiaans en met gevoel voor de details.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, goed verzorgd eten...aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles verliep prima en de bestelling was exact op tijd klaar

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzabodem wit en zacht van de tonijnpizza, jammer

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijke pizza Taco en andere gerechten mogen ontvangen. Heerlijk warm bezorgd aan huis.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoe moet dat met de sterren.? Heel tevreden ben ik. Klokslag 18 uur stond een vriendelijk meisje bij mij aan de deur, met heerlijk eten dat nog lekker warm was. voor herhaling vatbaar.

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor het eerst een pizza afgehaald in de hoop dat hij bij aankomst in Stevensweert nog warm zou zijn. Prima! Service, snelheid en bestelgemak en last but not least de verrukkelijke pizza een dikke 10! Voor herhaling vatbaar.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het bestellen gaat heel gemakkelijk, eten was heerlijk, mooie volle borden en nog goed warm! Bezorging is goed geregeld , we hadden alleen eerder moeten bestellen, was een uur wachten door de drukte. Het was het wachten wel dubbel en dwars waard

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Top Arrosto!!!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's gegeten. Jammer dat ze wel in Born bezorgen maar niet in Obbicht. Zou fijn zijn als het bezorggebied wat wordt uitgebreid.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alhoewel de pizza's lekker waren vond ik ze toch wat anders dan anders smaken. De smaak was wat flauw. Zowel de bodem als de vulling.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima 👍

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pasta's en authentieke pizza’s. Een echte aanrader.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was (zoals altijd) heerlijk, echt stipt op tijd met een vriendelijke, keurige bezorger!

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was vervelend dat je buiten moet wachten op je bestelling. Daar moeten jullie echt een oplossing voor vinden. Bovendien werd er gezicht binnen 3 minuten kom ik de bestelling aanreiken, het werden 13 minuten

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In deze bijzondere tijden toch uiteten, maar dan thuis én je steunt op deze manier de plaatselijke horeca. Vandaag weer heerlijk gegeten. Bestelling was er super op tijd én heel belangrijk nog alles goed warm! Heerlijke spaghetti Napoletana en pasta met zalm. Deze keer ook de knoflookbroodjes erbij genomen, super verzorgd met pesto en aioli. Arrosto, goed verzorgd!!!

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lang moeten wachten op de bezorging, maar wel excuses en uitleg gekregen. Zeer vriendelijke bezorger. Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bodem en beleg wat minder als normaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pasta truffel. Een goede prijs/kwaliteitsverhouding

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Al een paar keer gegeten, altijd heerlijk en leuk personeel. Nu door Corona moeten afhalen en wederom heerlijk gegeten!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorger was exact op tijd. Wel iets vergeten maar dit werd nagebracht, goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heel lekker gegeten, goed verzorgde pizza's en bezorging ook top!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's,goede bezorging,top!!!!

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goed verzorgde bestelling. Ik miste 1 ding: kon niet 2 verschillende salades bestellen. Advies: zet salade apart op lijst!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd. Smaak was goed. Hadden Pizza di Parma. Voldoende ham. Maar erg weinig kaas. En zeer weinig cherrytomaatjes! 2 halve cherrytomaatjes op 1 pizza. Schandalig. Had er meer van verwacht.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super super lekker eten,goed warm chapeau 👍👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere piza en heerlokke salade. Vraagt om vervolg

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP!!!!!!!!zeer tevreden

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza taco en say cheese besteld. Al een tijdje niet meer besteld, maar we verheugden ons op wederom een lekkere pizza. Helaas waren ze deze keer wat karig belegd. De smaak (op de belegde delen) was verder prima. Ook de afhaaltijd wederom stipt. Maar toch jammer dat je behoorlijk wat niet opeet omdat er geen beleg meer zit. Toch bijna een kwart aan "rand" is wel erg royaal.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima, zoals in het restaurant. Bestelling was exact op tijd klaar

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd was het heerlijk Zo heeft mijn zus haar 40ste verjaardag goed kunnen vieren. Als we niet naar jullie kunnen komen doen we het lekker thuis

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza”s mogen wel wat beter belegd zijn voor de prijs. Ook de toebehoren (sla en knoflooksaus) erg mager. Smaak van pizza was goed!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, alleen was bij het bezorgen 1 van de bakjes gaan lekken waardoor de andere bakjes vies waren en 1 bakje weinig saus had. Daarnaast miste de salade die we erbij besteld hadden.

, 28-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel lekker gegeten, alles bleef goed warm,zeker omdat wij toch wel wat verder weg wonen. Was superlekker!

, 27-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We komen hier vaker. Vriendelijk personeel. Bestelling prima op tijd en de pasta’s waren erg lekker! Ook de pizza’s zijn een aanrader! Met aandacht verpakt en opgemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoe krijg je het voor elkaar , Arrosto ? We zijn regelmatige klanten en overal gebeurt wel eens iets maar dit was superslecht en zeker niet voor herhaling vatbaar Afhaalpizza was steenkoud en niet te eten zo laf en klef. Minder dan de helft belegd met de taco. Vlees rook vreemd met sterke bijsmaak .

Reactie van Arrosto:Hoi Bert, bedankt voor je bericht. Ik heb je een berichtje gestuurd over deze bestelling, hopelijk helpt dit! Groetjes, Danielle van team Arrosto

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super verzorgd. Perfect op tijd.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! En top op tijd, hele vriendelijke bezorging

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij Salade parmaham ontbraken vijgen en krokante van Parmezaan Sauzen bij spaghetti waren heel waterig. Vandaag was absoluut niet de kwaliteit die we van jullie gewend zijn. Heel jammer!

Reactie van Arrosto:Hoi Tosca, bedankt voor je bericht en natuurlijk ook voor jullie bestelling. We doen ons uiterste best om thuis dezelfde kwaliteit te leveren als in ons restaurant, jammer om te lezen dat er een aantal dingen tegenvielen. We nemen je feedback in ieder geval mee. Hopelijk tot snel! Team Arrosto

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld, nog voor de aangegeven tijd aanwezig, netjes en correct! Je hebt duidelijk met een Italiaans restaurant te maken en niet met een pizzeria (no offense). Pizza zoals op je bord in de zaak. Hopelijk mogen jullie gauw open, komen we live eten 😉

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Perfect op tijd geleverd. Heerlijke pizza met een niet zo'n kleine salade :) en nog een dessert erbij. Pizza perfect op temperatuur. Kortom voor herhaling vatbaar

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag pasta en pizza besteld en heerlijk gegeten! Netjes opgemaakt en prima verpakt. Aanrader!!

, 20-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza’s en pasta smaakten perfect, maar het had iets warmer mogen zijn. De bezorger is even onderweg geweest, had een paar adressen gecombineerd. Bovendien de salade liever niet bij de warme gerechten verpakken.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was keurig verzorgd en op tijd geleverd. Het was ruim voldoende en het had heerlijk gesmaakt. Onze gasten waren heel tevreden en is voor herhaling vatbaar. Wij wensen jullie, vooral in deze tijd, veel succes met het restaurant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza mooi op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond al klaar en kon ik meteen meenemen. Top! Pizza en pasta waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza smaakte goed, maar voelde niet heel warm. Daardoor was het laatste stuk lauw bij het eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's waren prima. Alleen de pasta was zonder pijnboompitten. Er zat er geen 1 in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden pasta stoofvlees met rodewijnsaus en pizza kip bbq. Beide erg lekker!

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. Bodem was perfect en de smaken subliem! Wel jammer dat de pizza’s al enige tijd klaar stonden, want toen ik thuis kwam, waren ze niet meer warm.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Stond klaar op afgesproken tijdstip om af te halen, goed warm, lekker

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling is goed aangekomen bij de buren! Als zo'n klein voorwerp niet zo groot verpakt was geweest paste het door de brievenbus....

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit en service top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, netjes op tijd geleverd en goed warm gehouden. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas de verkeerde pizza's mee gekregen Better luck next time

Reactie van Arrosto:Dag Ben, er is inderdaad helaas iets mis gegaan met de afhaalbestelling van Zaterdag. Excuses hiervoor. Ik heb geprobeerd om contact op te nemen, maar het opgegeven telefoonnummer werkt niet. Zou je a.u.b. even zelf contact willen opnemen met Arrosto? Dan kunnen we deze gemaakte fout oplossen. Bedankt alvast. Telefoonnummer: 0625526263

, 04-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren lekker en nog warm toen ze bezorgd werden. Ik miste alleen wel de truffelsmaak op mijn pizza waardoor ik volgende keer voor een andere pizza zou kiezen.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker pizza's, op tijd bezorgd en lekker warm!

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles prima geregeld! Snelle bezorgservice! Pizza was heel lekker! Persoonlijk vond ik de korst net wat te hard. Maar ieder zijn voorkeur.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Van een pizza van 15 euro mag je meer verwachten. Pizza was kurk droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer viel het tegen (meestal goed). De linguine was niet deels niet gaar, nogal aan elkaar vastgekookt. de zalm matig van smaak. jammer. Antipasti goed behalve de gebakken schijfjes stokbrood; ik denk dat die niet geschikt zijn voor vervoer, maar meteen vers gegeten moeten worden. Echt flink taai geworden. Volgende keer toch weer pizzas: die zijn groots.

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

deze keer was alles perfect..

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Net zoals de vorige keer was de geleverde bestelling helemaal 🔝! Iedereen was super tevreden en vond alles erg lekker. Ook de extra gevraagde ananas was gewoon toegevoegd. Dank je wel!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's en pasta's, netjes verpakt, warm en precies op tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Als we dan niet naar Arrosto kunnen om onze huwelijksverjaardag te vieren dan halen we Arrosto maar naar huis. Heerlijk Italiaans getafeld in eigen tuin. Kleine tip: stukje brood bij de pasta was voor ons een meerwaarde geweest.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten. Jammer dat de sla en knoflooksaus er niet bij zaten bij de pizza taco, was de 2 keer dat dit gebeurde. Gelukkig dat we in Roosteren wonen 🤣

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top producten!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

netjes binnen normale tijdspanne op vriendelijke wijze geleverd en bovendien lekkere pizza's. Toppie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij zijn zeer tevreden. Keurig verpakt, lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect op afgesproken tijd geleverd! Een heerlijke voorgerecht en smaakvolle pizza's. Een aanrader!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza’s, eindelijk eens een pizzadoos vol. Ook in Coronatijd snelle bezorging, top!

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heel lekker gegeten. Als ik dan een minpuntje mag noemen; het bakje knoflooksaus dat je extra moet bestellen ( waarvan ik zou verwachten dat dat standaard bij een pizza taco zou zitten ) wel ontzettend klein is. Daarmee krijg je niet elke pizzapunt belegd.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na eerdere positieve ervaringen was ik dit keer enigszins teleurgesteld. De Pizza di Parma (2x) was niet zo krokant als anders, magertjes belegd en bovendien krap aan warm. Dit laatste idem voor de Pizza Taco, die was wel lekker. Hopelijk volgende keer beter.

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk🤗

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's! De enige opmerking die ik kan maken, heeft te maken met de bezorging. Waarom wordt er wel in Echt bezorgd, maar niet in Stevensweert? Qua afstand en reistijd liggen groten delen van Echt verder af van Roosteren ten opzichte van Stevensweert...

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm eten. Levering is altijd netjes en op tijd!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza's in de buurt!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Pasta zalm goed heet en netjes bereid, is me echter niet goed gevallen, romige saus toch te romig/vol. Pizza taco lekker. Kinder pizza besteld, echter een gewone margarita gekregen, is toch echt teveel.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top verzorgd, en heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

makkelijk bestelsysteem, snelle en goede bezorging en natuurlijk heerlijke pizza's

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect geregeld en heerlijk eten. Aanrader!! Online besteld en vooraf afgerekend. Afgesproken tijd was eten klaar.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

allerreerst dank voor de goede oplossing en service nadat wij een dag te vroeg hadden besteld. En de kwaliteit van het eten was super goed : een dikke 10 plus, heerlijk heerlijk heerlijk. We komen snel terug. Fijn weekend.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom overheerlijke Pasta zalm/scampie 2 dagen ervan genoten. ook de pizza's waren heerlijk!! zeker voor herhaling vatbaar!!

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelde pizza was weer prima maar bestellen (en betalen) via de website was dat zeker niet. Advies: toch zelf eens proberen mijnheer Arrosto.. Succes ermee

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak was perfect alleen helaas was 1 pizza aan de onderkant zwart verbrand. Kan gebeuren alleen smaakte die pizza naar de verbrande deeg. Moet de kok van leren. En ook natuurlijk weten. De andere pizza was perfect als super lekker

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vulling van de pizza Hawai meer dan karig! Eveneens de paddestoelen, in de pasta truffel met paddestoelen, waren te tellen. De smaak was goed.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren 11/2 te laat zonder reden of sorry

Reactie van Arrosto:Wat vervelend dat de bestelling zo laat was en dan ook nog zonder uitleg! Het is ons die dag inderdaad door diverse omstandigheden niet gelukt om de bestellingen op tijd te bezorgen, excuses daarvoor. Ik stuur je een email met daarin een kortingscode voor een volgende bestelling, hopelijk maakt dat de lange wachttijd alsnog een beetje goed ;) Tot snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is super, bezorging TOP...super snelle bezorging exact op het afgesproken tijdstip!!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgservice was super! Zelfs een mail vlak van tevoren dat de bestelling onderweg was. Het eten was goed warm en heerlijk! Een aanrader!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

hij was lekker hoor, ik vind tot nu toe alles lekker van alle wess restaurants wat en waar ik heb gegeten.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker alleen de portie van de pasta vonden we te weinig...en al twee potjes knoflooksaus besteld en deze was ook tekort...voor de rest heerlijk gegeten nette verzorgde service vriendelijk personeel... en fijn dat je via de mail op de hoogte word gehouden👍🏻

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pizza's. Ben altijd huiverig of ze niet te koud zijn met afhalen, maar dat was niet het geval. Prima geregeld met extra maatregelen vanwege het corona virus😊

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza's zijn overheerlijk. We hadden Taco en Salami besteld. Ik ben een Taco "man" en die was SUPER en mijn zoon vond de Salami geweldig.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en een snelle bezorging (binnen 30 min). Tevens werd ik prima op de hoogte gehouden van de bestelling d.m.v. verscheidene status updates via e-mail. Echter was de pizza niet meer warm toen we deze kregen. Maar de pizza hebben we opgewarmd in de Airfryer en toen smaakte het weer prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en pasta ontvangen in een kort tijdsbestek. Top bedankt voor de goede service en bedankt voor het koken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! 2x pasta 1x pizza Onze aangegeven opmerking, dat de vorige keer te weinig kaas op de buitenrand zat, werd ook meteen opgepakt. De pizza was heerlijk!!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza’s waren erg lekker en wat een keuze voor een glutenvrije pizza. Heerlijk!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een heerlijke pizza, maar wij vonden de pizza karig belegd, zeker voor dat geld

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duidelijke website, geen lange wachttijd en het eten was eenmaal thuis nog net zo warm als dat je het vanuit de keuken in het restaurant voor krijgt gezet. We hebben erg lekker gegeten, mijn familie ook meteen getipt om eten bij Arrosto te bestellen. Wij gaan dit vaker doen!

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De truffel pasta waren de paddenstoelen grof gesneden daarom nog wat taai en een pizza was vanonderen wat aangebrand

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s ( heerlijke deeg en goed belegd👌🏻) en pasta scampi waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prijs/kwaliteit kan beter. Pizza’s bodems mogen van mij nog wat langer de oven in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de 4e keer besteld en weer als vertrouwd lekker. Deze keer ook weer goed vol belegd, dat hadden we 1x wat minder. Ook vandaag netjes op tijd klaar om af te halen, daar hebben wij nog geen problemen mee gehad.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en snel

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super levering tot op de minuut precies en kwaliteit was top, zeker voor herhaling vatbaar

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's! Het bestellen via de website ging super makkelijk met een directe terugkoppeling hoe laat we de pizza's konden ontvangen. En ze waren ook nog eens op tijd en erg vriendelijke! Ik ben bang dat we nu iedere zondag pizza's bij Arrosto gaan bestellen...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft wederom weer goed gesmaakt. (Ondanks dat de taco pizza aan een helft de korst toch wat erg zwart aangebrand was. Dit hebben we eraf gesneden en de rest is heerlijk opgesmuld). Netjes op de afgesproken tijd bezorgd. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Naar Arrosto gebeld om vier pizza's te bestellen. Telefonisch werd ik geïnformeerd dat bestellingen online gingen. Aan deze medewerker heb ik gevraagd wat de wachttijden zijn, en deze antwoordde mij dat wanneer ik ze nu online bestelde, dat ze over 15 minuten (zsm) klaar zouden zijn. Direct na het telefoontje heb ik online besteld en ben ik naar de zaak gereden. Ik had met de medewerker gebeld om 18:40, en was nog voor 19:00 bij de zaak aanwezig. Hier werd ik geïnformeerd dat mijn bestelling pas om 19:30 opgehaald kon worden. Gelukkig begonnen ze wel direct met onze pizza's en konden we ze 10/15 minuten later meenemen. Ook wel jammer dat de pizza van de menukaart die ik voor ogen had (napoletano) niet beschikbaar was voor afhaal. In plaats van deze tartufo genomen. Lekkere pizza's.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De bestelling netjes op afgesproken tijd kunnen afhalen. Was nog warm bij thuiskomst. Pasta was lekker, iets te kleverig. Volgende keer wellicht met penne.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima geregeld allemaal, van bestelling, betaling t/m levering (tijdig en goed geïnformeerd dat het onderweg is etc.) Kwaliteit van eten ook prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prijsverhouding was goed. Heerlijke pizza. Bezprging zeer correct. Dank je wel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De penne Scampi en Zalm was lekker, maar de Tagliatelle Scampi was toch wat anders dan verwacht. De tagliatelle waren meer een soort dikke noodles, te dik naar mijn smaak. Vooral met een subtiel en dun tomatensausje klopte het niet helemaal. De scampi's waren trouwens wel in beide gerechten heerlijk gebakken!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijke pizza's afgehaald en ook nu weer op het precieze afhaal tijdstip klaar. De vorige keer miste de saus, maar dat werd vandaag goed gemaakt met een extra potje.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima service, op tijd en lekker warm.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was prima op tijd. De Pizza Campagnola zag er aantrekkelijk uit en smaakte ook goed. De tonijn van de Pizza Tonno was te droog. Pizza's werden in stukken gesneden geleverd, echter beide pizza's waren zo ontzettend slap dat ze nauwelijks op de vuist te eten waren. Geheel was dus teleurstellend.

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed geregeld om in deze crisistijd eten te kunnen bestellen. De pizza’s zijn heerlijk en met mijn gluten intolerantie ook mogelijk! Gereserveerd en bij ophalen nauwelijks hoeven te wachten. Helaas bleek bij thuiskomst de kip piri piri een margarita te zijn. Dat was wel heel jammer. Op de bon klopte het namelijk wel.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlojk eten, snel en op tijd geleverd! Toppie!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas, waren deze pizza's niet te eten. In het midden waren beide pizza's niet goed gebakken. De deeg was erg slap en smaakloos. Dit in tegenstelling tot een eerdere pizza.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service Erg lekker

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit was de tweede keer dat we pizza’s bestelden. De eerste keer (afgehaald na bestelling) kwamen de pizza’s in de buurt van de pizza die we gewend zijn in het restaurant te eten. Deze tweede keer waren ze letterlijk en figuurlijk onder de maat. De twee kinder pizza’s waren even groot als de “volwassen” pizza’s, de topping helaas erg karig en er was erg veel korst in verhouding tot de “vulling”. Ze leken in grote haast gemaakt te zijn. Voor deze prijs mag je meer verwachten. Misschien dat het tijdstip/dagdeel erg veel bestellingen heeft gehad. De bezorging was stipt op tijd, maar we hadden liever een goede late pizza dan een karige op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op afgesproken tijd gebracht, pizza's lekker en warm, kon wat meer beleg op was wat dunnetjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhalen ging prima. Alleen was de pizza echt te klein voor deze prijs. Ook de toppings waren erg karig. Onze verwachtingen waren te hoog denk ik. Jammer. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pissa' s konden zeker warmer zijn, denk dat ze daarom ook iets aan de droge kant waren. Smaak was goed.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Jullie doen het geweldig in deze tijd. Goed geregeld met afhalen. Het eten was heerlijk. TOP. En blijf gezond allemaal.

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze bestelling werd ruim op tijd geleverd. De pizza’s waren goed verzorgd en super lekker! Top👍

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online bestellen. Eten stond klaar op de afgesproken tijd en het belangrijkste...het was heerlijk!

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was zeer goed, warm genoeg en op de juiste wijze , in deze tijd bezorgd. Alleen een opmerking: ik had zalm met spinazie besteld. Spinazie zat er niet bij, wel koude rucola sla en die vind ik niet lekker, dus dat viel tegen.

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke rijkbelegde pizza campagnola en goed gevulde pasta zalm en scampi. Op tijd bezorgd en nog heerlijk warm.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk, mooi verpakt. En super mooi binnen aangegeven tijd klaar

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Afhaalservice is mooi en slim initiatief in deze donkere dagen, veroorzaakt door het coronavirus. Kwaliteit heeft er nauwelijks onder geleden. Wij hadden een pasta en een pizza; beide waren erg lekker.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers ontbijt, tonijnsalade en yoghurt vonden we het lekkerste! Veel succes!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd en volgens de regels afgeleverd. Het was top verzorgd en smaakte wederom heerlijk! Uiteraard komen we liever bij jullie eten, maar gezien de verschrikkelijke situatie in de hele wereld is dit een geweldig initiatief van jullie om het thuis te bezorgen. Dank je wel, en hopelijk tot binnenkort weer in jullie restaurant. Blijf gezond

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en warm kunnen eten ondanks de afstand. Kwaliteit gegarandeerd!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De pizza was erg lekker en smaakvol. De pasta was al voor de tweede keer dat wij afhaalden enorm droog. Er is telkens meer pasta dan saus, waardoor eenmaal thuis de saus volledig in de pasta is getrokken. Bij eerdere bezoeken aan het restaurant was dit niet het geval, maar bij afhalen telkens wel.

Reactie van Arrosto:Bedankt voor de review en de feedback. De verse pasta absorbeert iets meer saus dan de gedroogde variant, dus wellicht heeft dat er iets mee te maken. Ik ga het wel even doorgeven aan de collega's in de keuken, dat ze dan wellicht wat meer saus moeten toevoegen. Bedankt!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima. Erg lekker. Kwam er speciaal voor uit Voerendaal. Nadeel is dan toch dat de producten niet meer warm zijn. De pizza nog goed kunnen opwarmen. De inmiddels afgekoelde pasta werd wat plakkerig. Dus als het leven weer normaal is dan zeker eens in het restaurant boeken.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, tevens op afgesproken tijd gebracht. Dank je

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Pizza’s waren heel erg lekker en alles netjes verzorgd, super👍👍

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza hawai, afhalen en bestelproces ging erg soepel.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's, goed van smaak! Ook de bloemkoolbodem is heerlijk! Enige minpuntje is het feit dat de bloemkoolbodems een stuk kleiner zijn, maar dit niet aangegeven is in de bestellijst.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza, maar we waren echt teleurgesteld over de hoeveelheid toppings: een paar schijfjes ham, tweemjerstomaatjes en een paar sprietjes rucola. Danis bijna 16 euro voor een pizza echt te duur. Dan doen we niet nog een keer.

Reactie van Arrosto:Bedankt voor de review! Wat jammer dat de pizza’s niet helemaal aan de verwachtingen voldeden. Ik ga de feedback oppakken met onze collega’s, bedankt!

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel een beetje tegen de spaghetti was net bami. En de pizza piri piri zat de verkeerde saus op

Reactie van Arrosto:Bedankt voor de review! Welke saus zat er op de pizza Kip piri piri? U geeft aan dat de spaghetti net bami was, maar wij serveren geen spaghetti. Linguine is inderdaad een iets dikkere pasta variant.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect op tijd. Lekker en vers! Hele goede tussenoplossing in deze rare tijd.

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza" s nog voor de verwachte levertijd en nog lekker warm. Top!

, 26-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top & snelle levering!

, 25-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, snelle bezorging !

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling werd bij levering netjes voor de deur gezet, medewerkster stond een stapje terug. Er werd vriendelijk gevraagd om zelf de bestelling uit de doos te nemen en smakelijk eten gewenst. Het eten was warm en lekker! Een aanrader om het eten te laten bezorgen.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere pizza's en pasta's afgehaald in Roosteren.

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering, vriendelijke bezorgstet en heerlijk eten! Top!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed op tijd bezorgd en eten was lekker. Goed gekruid en de porties waren top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijn, dat Arrosto in deze bizarre tijden de mogelijkheid biedt, om toch van hun diensten gebruik te kunnen maken. Bestellen en betalen gaat heel makkelijk via site. Netjes op tijd geleverd en alles nog heel warm! Complimenten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza's, op afgesproken tijd geleverd. Top dat de sla en saus van de pizza taco in aparte bakjes zit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en optijd klaar! Fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Jammer. In het restaurant was de prijs kwaliteit verhouding veel beter. De pizza's zijn te duur als je naar de hoeveelheid beleg kijkt. Er is zelfs 3cm van de rand afgebleven. Voor gemiddeld 14 euro had ik ze beter zelf kunnen maken. Het beleg en deeg zelf is wel van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel besteld en precies op tijd bezorgd door een vriendelijk jonge man die ivm corona gepaste afstand bewaarde'. De maaltijd smaakte voortreffelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s waren heerlijk! De bezorging was wat later, maar heel begrijpelijk daar dit heel anders is nu in deze bizarre tijd.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten met thuis bezorgen was van vertrouwde kwaliteit. En weer super lekker.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging op de gevraagde tijd.Lekkere pizza en pasta heeft weer goed gesmaakt.

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schitterende actie. Snelle service. En vooraf betalen ik ook een goede zet

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd! Heeerlijke pizza, warm! Zeker voor herhaling vatbaar